Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Shelby Luo Ms. Shelby Luo
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

XYH

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • Lawon serat serat laminasi PTFE
    Lawon serat serat laminasi PTFE
  • Acetal Polyoxymethylene Plastik Pom Babak Bar / Rod
    Acetal Polyoxymethylene Plastik Pom Babak Bar / Rod
  • 100% Virgin Antistatic Black Pom Plate
    100% Virgin Antistatic Black Pom Plate
  • Lambaran PFA F4 PTFE awét
    Lambaran PFA F4 PTFE awét
  • Béda Warna Pa6 Pa66 Lambaran
    Béda Warna Pa6 Pa66 Lambaran
  • Bahan Baku Ganda Warna ABS Lambaran Harga
    Bahan Baku Ganda Warna ABS Lambaran Harga
  • Kualitas Insinyur kaku Plastik ABS Babak Bar Rod
    Kualitas Insinyur kaku Plastik ABS Babak Bar Rod
  • Dijual Panas Papan Plastik PU Konéng
    Dijual Panas Papan Plastik PU Konéng
  • Lambaran Plastik Poliétilén Hdpe
    Lambaran Plastik Poliétilén Hdpe
  • jasa motong lambar akrilik
    jasa motong lambar akrilik

ABOUT US

Shenzhen Xiongyihua Plastik Insulasi Terbatas didirikeun taun 2006 di Shenzhen, mangrupikeun produsén sareng padagang, khusus dina panilitian, pamekaran sareng produksi Plastik Téknik sareng Plastik Insulasi, sapertos phenolic laminated, epoxy fiberglass, durostone, nilon PA6, POM, PE, PVC. PU, PTFE sareng ABS. Urang ogé ngagaduhan alat-alat olahan, sapertos mesin ukiran CNC sareng mesin ukiran laser pikeun ukiran, motong, ngabengkok sareng pangeboran. Fasilitas kami well-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sadaya tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin total kapuasan konsumén. Salaku hasil tina produk sareng layanan palanggan anu luar biasa, kami parantos ngagaduhan jaringan penjualan global dugi ka India, Vietnam, Thailand, Indonesia, Filipina, Malaysia, Turki, Pakistan, Dubai, sareng sababaraha nagara sanés ti Éropa, sapertos Inggris, Perancis sareng Jerman . Sareng Amérika, Australia, sareng sajabana. Salami 10 taun ka pengker, XiongYiHua parantos ngawangun reputasi na ku ngahasilkeun produk kualitas pikeun dilayanan di pasar saatos, distribusi. Perusahaan ogé sadar pentingna netepkeun hubungan anu caket sareng palanggan na. Salah sahiji Top 10 Isolasi Plastik didamel di Cina Daratan, khusus dina ékstrusi plastik, casting, cetakan suntikan sareng sajabana 54 jalur produksi pikeun Rod. 17 lini produksi pikeun lambar. CNC: 5 sét, bubut: 5 sét, Driller: 3 sét, coét: 2 sét, Mesin motong: 2 sét. Ngadegkeun hubungan jangka panjang ti Éropa, AS, Amérika Kidul, Asia Kidul sareng sajabana, sareng mikaresep reputasi hébat dina industri plastik.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2006
    We Were Established In 2006.
  • 50
    Our Factory Have More Than 50 Employees.
  • 5000
    More Than 5000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan